За зверненням юристів проекту «Тисни» (Bihus.Info), Національне агентство з питань запобігання корупції перевіряє декларацію народного депутата України та ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського, який фігурує в розслідуванні журналістів Bihus.Info.

Про це йдеться у відповіді НАЗК.

Як писав портал "Акценты" раніше, Михайло Поплавський забув вказати в декларації користування житловим будинком площею 1067 кв. м, хоча регулярно викладає фотографії з даного будинку в своїх офіційних акаунтах в соціальних мережах «Facebook», «Instagram» з хештегом «дім».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про це йдеться у розслідуванні Антона Столярова для телепрограми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Оскільки недекларування цих відомостей в декларації може тягнути за собою адміністративну або навіть кримінальну відповідальність, юристи «Тисни» звернулись до НАЗК та отримали рішення про проведення повної перевірки декларації М. Поплавського.