В.о. голови правління Укрзалізниці Іван Юрик разом з іноземцями членами наглядової ради Андерсом Оусландом і Крістіаном Куном шантажували та погрожував директору з розвитку бізнесу Укрзалізниці щодо звільнення - пише Політрада.

До брудних способів дійшли керівники залізничної галузі переслідуючи свої цілі по контролю за галузю.

Коли керівники побачили що їх співробітник не хоче звільнятись по їх вказівці а по роботі до нього нідочого пристати, не цураючись нічим почали займатись відвертим шантажем директора з розвитку бізнесу і запропонували звільнитися демонструючи заяву в райвідділок м. Києва від його колишньої співмешканки яку той не бачив декілька місяців.

Погрожуючи дати хід цій заяві але коли і після цього не отримали заяву про звільнення, організували в СМІ і Інтернет ресурсах відео запис особистого характеру на якому людина схожа на директора з бізнесу свариться з жінкою.

Після чого Юрик І. в. о. голови правління знову запропонував написати заяву про звільнення. Після чого освідомлюючи що ці люди не зупиняться ніперед чим директор з бізнесу написав заяву про звідьненя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз їде розвиток цієї ситуації, та вона набирає розголосу, будемо сподіватись що кабінет міністрів і міністр інфроструктури зроблять офіційні висновки щодо таких членів наглядової ради і в. о. голови правління Юрика І. Чи вони ж такі самі?