Кілька останніх тижнів ім'я Гео Лероса звучить з усіх боків, що не дивно, адже екс-депутат від Слуги народу підливає масла у вогонь кожен день, аби залишатися на слуху і відпрацювати «борг» Богдану і Порошенку.

Про це пишуть журналісти Інтернет-видання Фром юа, вивчивши біографію скандального політика і розібравшись в тому, що відбувається.

"Гео Лерос, він же Баклан-діяч культури, який почав свою політичну кар'єру в 2014 році з поста радника Київського міського голови - Віталія Кличка, який на той момент був головою партії "Солідарність" Петра Порошенка. Вже через 2 роки йому запропонували посаду вище і він став радником міністра інформполітики Юрія Стеця, який у свою чергу був ставлеником того ж Порошенка.

Набравшись досвіду в політичному середовищі і отримавши підтримку Порошенка, Баклан, він же Лерос, відчув себе, як за кам'яною стіною. Так, в 2018 році, будучи куратором одного з проектів Міністерства інформаційної політики "чесний" Лерос вкрав з держави 3,6 млн гривень, а його керівники прикрили всі ці діяння", - йдеться в повідомленні.

"Пізніше, в 2019 році, Гео йде на вибори до парламенту. Йде безпартійним, з красивою історією про те, що він режисер, діяч мистецтва і багато чого знає і вміє. І заходить у фракцію "Слуги народу". Відразу ж знаходить підтримку в особі Андрія Богдана і починає танцювати під його дудку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таким чином, він 5 років працював під керівництвом Петра Олексійовича, а в парламент зайшов з його головним опонентом - Зеленським.

Але вже через рік все стало на свої місця. Лерос, отримавши вказівку від Порошенка, почав дестабілізувати ситуацію всередині партії "Слуга народу". І все склалося дуже своєчасно, напередодні місцевих виборів. Поки рейтинг партії Порошенка зростає, "Слуга народу" щодня опиняється в центрі скандалу. А джерелом всіх провокаційних новин стає саме Гео Баклан.

Звідки Гео отримує інформацію і які свої гріхи замолює ми розповімо в наступному матеріалі», - резюмують автори статті.