В українських ЗМІ обговорюють особи звільнених Сергієм Галіциним співробітників Дабі і до них у журналістів багато питань.

Про це пише портал Акценти.

"Симптоматично, що серед нещодавно звільнених ліквідатором ДАБІ Сергієм Галіциним співробітників інспекції більшість-герої гучних публікацій в Інтернеті. І це аж ніяк не передовики виробництва. А суцільно учасники корупційних схем держархбудконтролю. Тут вам на будь-який смак. І два колишніх ліквідатора Держархбудінспекції-Богдан Федоренко та Ірина Король. А також широко відомі в будівельних колах вимагачі з Департаменту дозвільних процедур-Олександр Малишев, Руслан Сабадош і Антоніна Іванченко. Крім того, володар броньованого БМВ - т.В. О. директора Департаменту ДАБІ в Одеській області Олександр Кіфряк. Ну і, звичайно ж, найвідоміший корупціонер Павло Панасюк-директор Департаменту Дабі в Донецькій області", - писати Акцент.

Також журналісти уточнюють, що це лише верхівка айсберга.

"Але це лише медійно впізнавані обличчя. Решта, що потрапили в список звільнених днями співробітників інспекції, хоч і не такі популярні, але точно не менш токсичні. На думку учасників будівельного ринку, подібні кадрові рішення вселяють надію на» оздоровлення " Держархбудінспекції, термін ліквідації якої продовжено ще на 3 місяці. Ну що ж, лиха біда початок...", - резюмувавши журналіст.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще