Сьогодні 22 липня, пройде конкурс на посаду начальника Держгеокадастру Одеської області і ймовірний переможець Надія Гребенюк тиждень як набирає помічників і дізнається про суми відкатів за деребаню

Про це повідомляється в співтоваристві Фейсбук Mask Off, пише Політека.

Знаю про те, що Гребенюк раніше працювала з Сергієм Дьяковим і вже судимою Іриною Кисельовою.

До слова, Гребенюк заборгувала своїм колегам 460 000$, оскільки вкладення в землі авангарду і нової долини виявилися безуспішними.

Варто сказати кілька слів про Сергія Дякова – він є фактичним власником групи землевпорядних компаній «ІНАГРО», які фігурували низці корупційних скандалів.

Дяків граючи роздерибанив 300 га землі громади (Візирської ОТГ), при цьому перебуваючи за межами цієї громади.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

У 2019 році НАБУ почало розслідування щодо зловживань Одеського Держгеокадастру та ІНАГРО груп при наданні ділянок підприємствам альтернативної енергетики. Токсична репутація Дьякова не дозволяє йому претендувати на офіційний пост в земельних ресурсах, проте зацікавленим людям відомо, що без його узгодження не вирішується жодне питання з виділенням землі в області.

Гребенюк донедавна була директором ПП»Геозем 8". Компанії дуже близькою до Дьякову.