Про це пише портал Політрада. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Як повідомляє джерело з Центральної виборчої комісії такий крок необхідний владі для забезпечення перемоги свого кандидата – чинного мера Золотоноші Войцехівського Віталія.

Наразі, майбутній кандидат від «Слуги Народу» по всім соціологічним опитуванням значно відстає від основного конкурента.

Політичне керівництво правлячої партії готується використати адміністративний ресурс на окрузі в Черкаській області. На думку чиновників, керувати процесом фальсифікації буде значно простіше в місті, де мером є Войцехвській

Для цього планують використати сценарій, який забезпечив необхідний результат для перемоги Василя Вірастюка на скандальному 87-му окрузі в Надвірній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще