Про це повідомляє Telegram-канал Stodvalive, пише Багнет.

- Всі пам'ятають історію з депутатом Євгеном Брагаром, коли його безпідставно «кошмарили» поліцейські. Спочатку вигадали історію про те, що Брагар п'яний, а потім, що депутат був під дією наркотичних речовин. Звинувачення виявилися фейком. Брагар довів свою невинність. Але суспільство, з метою дискредитації влади, навмисне підводили до того, що депутат вирішив своє питання, - значиться в публікації. - А ось відеосюжет про те, що збирався зробити діючий командир роти патрульної поліції Києва старший лейтенант поліції Ігор Бабенко з відомим журналістом Дмитром Гордоном.

Даний факт, стверджують журналісти каналу, свідчить про системність таких замовлень.

- Редакція не допустила вчинення протиправних дій щодо Дмитра Ілліча. Але ми дуже стурбовані станом справ у поліції, і вважаємо це неприпустимим. Адже так можна дискредитувати будь - яку людину, варто попросити про це свого «Бабенка в погонах», - зазначено в публікації. - »П'янку в Києві " Бабенко, за його словами, з «нормальним» напарником порішає за 500. Не вірите? Дивіться наступне відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще