Про це пише портал Політпортал. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Як згадують містяни, під час подій на майдані в 2014 році, Віталій Войцехівський вже використовував цей прихисток і йому довелося пересидіти декілька місяців у своєму комфортному багатоповерховому будинку на околицях Єрусалима.

Чому він тоді переховувався? Та тому що був членом партії регіонів і тоді їх у смітники кидали.

Пізніше він домовився із прибічниками Порошенка і став членом його партії. Саме від партії Порошенка він у 2015 був обраний мером Золотоноші. Коли Порошенка закидали брудом то вже з 2019 року він керує Золотоношою і обраний від Слуг Народу.

Як йому це вдається?

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Та все просто, маючи подвійне громадянство (Українське та Ізраїльське), власну віллу під Єрусалимом та декілька мішечків грошей можна не турбуватися про кримінальні справи про розкрадання бюджетних золотоніських коштів.

Питання, яке варто задати.

Чи треба нам ще один Народний депутат із паспортом чужої країни, який тільки й думає коли вже виїхати на “пенсію” в теплий Ізраїль де можна безкарно тратити наші з вами гроші?