А ось наша (в чому тепер великі сумніви) вітчизняна компанія PariMatch продовжує свою діяльність в Росії. Тільки тепер під іншою дзвінкою назвою Paribet.

Як піти так що б залишитися?

Саме цим питанням задалися спритні комерсанти типу Сергія Портнова, голови правління холдингу.

На самому початку варварської російської інтервенції на територію України, сама компанія, а так само її головні особи, всіляко відхрещувалися від позначення своєї позиції. А окремі представники компанії коментували представникам преси це наступним чином: ми не займаємо жодну позицію, і не в праві давати оцінку діям влади.

Коли стало зрозуміло що "Київ за 3 дні не взяли" а в інфо-полі вже пахне репутаційними втратами, компанія тут же виступила за все хороше проти всього поганого. І гордо, рвучи на грудях сорочку, заявила про відхід з ринку країни-агресора.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Паралельно з цим Дмитро Сергєєв (представник офісу PariMatch Росія) заявив про ребрендинг і зміну назви на Paribet, а так само про збереження всіх рахунків, і роботу всіх ресурсів. Причому, зареєстрований Paribet на ту ж компанію " ТОВ " Бетернг, яка є офшором Тетяни білоруської - дружини засновника PariMatch Едуарда Швіндлермана.

Іншими словами-жадібні хлопці з PariMatch нікуди не йшли, а просто змінили вивіску. І продовжують фінансувати кулі та снаряди, які летять у мирні домівки українців, паралельно з цим публікуючи у Фейсбуці постіки з патріотичною підтримкою наших героїв ЗСУ. І як після цього ми можемо дорікати західні компанії за те що вони не йдуть з російського ринку? Коли у нас під носом Українська (??) компанія, продовжує фінансувати терор проти нашого народу?