Про це пише Антикор .

Також іншим майбутнім представникам влади передавалися незначні суми (до 100 000 доларів). Про це заявив генеральний директор компанії "Укрбуд Девелопмент" Олег Майборода в інтерв'ю "Цензор", зазначивши, що має всі документальні підтвердження.

Він зазначив, що Микитась завжди шукав виходи на корумпованих чиновників, які він застосовував для свого збагачення.

«Починаючи з Азарова, Кравця та Льовочкіна часів Януковича, Кононенка, Березенка часів Порошенка. Його дії щодо підкупу депутатів Київради, а саме фінансування їхньої передвиборчої кампанії та щомісячні виплати як "своїм" депутатам, так і членам Земельної комісії Київради, давали можливість набувати прав на забудову тих чи інших проблемних ділянок», пояснив Олег Майборода.

Він зазначив, що на корумпування ДАБІ, яке контролював тіньовий господар столиці, для отримання містобудівних умов та обмежень, дозволів на будівництво, сертифікатів готовності будівництва Микитась витратив понад 9 млн. доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«При тісному спілкуванні Микитась з Кононенком було безкоштовно відремонтовано офіс БПП (Блок Петра Порошенка) на вул. Лаврська вартістю 3 млн. доларів, що принесло Микитасю контракти на будівництво військових складів на 1 млрд грн. Микитась активно працював на Чорнобильській АЕС, при цьому корумпуючи як ексдиректора АЕС Грамоткіна, так і заступника директора НАЕК Орлова, якому Микитась передав три квартири та кошти (розслідувало НАБУ та направлено до ВАСК)», - повідомив Олег Майборода.