Про це пише портал Моя Київщина.

Ігор Мозоль, одіозний чиновник щодо якого давно ходять чутки та підозри у корупційних схемах, сьогодні, 17 березня закотив розкішну вечірку за понад 20 тисяч доларів. Про це журналістам порталу Моя Київщина стало відомо від обурених колег посадовця.

Директор з безпеки Київоблгазу, він же відомий схемщик Київської області за словами журналістів, вирішив зробити собі «маленький подарунок» з нагоди Дня народження, організувавши банкет в преміальному заміському комплексі Sobi Club, що поряд з Вишгородом. Про пристрасть чиновника жити на широку ногу добре відомо в області, тож гостей розважатимуть зірки вітчизняного шоу бізнесу.

На скріншоті отриманому редакцію порталу Моя Київщина від близького оточення посадовця видно час та місце проведення свята.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Звідки у звичайного директора з безпеки кошти на таке вишукане свято? Відповідь зрозуміла, мабуть, усім… Корупція, корупція та ще раз корупція. А також тарифні кошти, які щомісячно сплачують звичайні українці.

Як стало відомо журналістам порталу Моя Київщина, привітати Мозоля планують завітати обурені патріоти Київської області.