Про це Дмитро Співак пише у своєму телеграм-каналі, повідомляють Акценти.

"У відкритих джерелах кажуть, що в Херсоні на посаду заступника голови військової адміністрації, який відповідає за міжнародну допомогу (!!!), призначили Віталія Білоброва — людину, підозрювану в шахрайстві. Справа стосувалася компанії, яка обманом збирала кошти з довірливих громадян під виглядом фінансової піраміди Білобров працював у ній менеджером.У минулому Білобров вже двічі траплявся в руки правосуддя — у 2013 і 2021 році, але щоразу йшов безкарним. Сам Білоборов пише, що на новій посаді "буде шукати ресурси та партнерів для відновлення та будівництва міста мрії [Херсона]", - пише Дмитро Співак.

Хто такий Віталій Білобров

За інформацією журналістів, ще у 2021 році його компанія отримала без конкурсу та інших прозорих процедур право на страхування всього комунального транспорту у місті.

Крім того, депутат має кримінальне минуле. 2013 року в суді Запоріжжя почали розглядати справу про шахрайство. Віталій Білобров проходив там як один із підозрюваних. Кримінальне провадження стосувалося компанії, яка обманним шляхом збирала гроші з громадян в обмін на інвестиції. Це була своєрідна фінансова піраміда, за інформацією ЗМІ.

Суд над політиком та його спільниками тривав сім років і закінчився нічим.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще