Полковник Руслан Тригуб, який очолює Дарницький ТЦК у Києві, на початку червня потрапив у страшний скандал через свій відпочинок під час комендантської години. Вранці його відвідали колеги, а відео швидко розлетілося по мережі.

На місці військові підтвердили, що Тригуб та його компанія були в стані алкогольного сп'яніння, а також впливали на Бориспільський РТЦК, щоб його співробітники вручили повістки охоронцям приватної території, які напередодні зробили йому зауваження щодо відпочинку.

Руслан Тригуб, скріншот
Руслан Тригуб, скріншот

Також Тригуб сказав працівникам ВСП, які виїхали на місце, що він є цивільною особою, тож відмовився надавати рапорт про відпустку. Проте документ все ж таки потрапив до рук військових, але підписав його заступник полковника, який зовсім не мав на це право.

Рапорт про відпустку Тригуба
Рапорт про відпустку Тригуба

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина "Рішення вже прийнято": українців попередили про зростання тарифів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Варто зазначити, що Тригуб вів бесіду з військовими в досить непристойному вигляді, і навіть не спромігся прикрити свій обвислий голий живіт.

"Я не військовослужбовець, а цивільний. Людина, яка знаходиться за столом, випиває віскі і живе своїм життям. Я можу бути де завгодно, яке право ви маєте перевіряти у мене військовий квиток і що завгодно?" - сказав Тригуб працівникам ВСП.

Реакція простих українців була очевидною. Багато хто був шокований поведінкою представника ТЦК.

"Гинуть найкращі, а така мерзота бабло рахує і пузом трусить", "Нова каста феодалів. Ще треба Генералів трясти, тому що він і туди гроші кидав!", - написали коментатори.

Реакція на поведінку Тригуба, скріншот
Реакція на поведінку Тригуба, скріншот

Нагадаємо, п'яний керівник Дарницького ТЦК Руслан Тригуб під час комендантської години трощив паркани та погрожував охоронцям