Про це пише УБР.

Тищенко показово заявив, що оголошує боротьбу з call-центрами, принагідно звинувативши свого однопартійця в заступництві цього офісу. Увірвавшись в офіс, де розташовувалася IT кампанія, яка орендувала приміщення у народного депутата Олега Семінського, Тищенко почав кричати, погрожувати та звинувачувати народного депутата Семінського у «кришуванні» цієї організації.

Таку гарячу новину взяли всі Українські ЗМІ, оскільки скандал був масштабний. Але, як виявилося, Семінський ставлення до цієї компанії не мав, а ось Тищенко отримав піар.

Історію можна було б забути, оскільки Тищенко не вперше створює інформаційні «вкидання», якби не аудіо файли, що з'явилися в мережі. На аудіо виразно чутно, як Микола Тищенко із співрозмовником веде переговори про роботу тих самих call-центрів, як він може сприяти їхньому процвітанню, а також куди може завести і з ким познайомити «господарів» нелегальних центрів.

При цьому Тищенко не приховує, що йому байдуже з ким працювати, головне щоб платили і не підставили його, а він свою частину операції виконає.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Прослухавши все сказане в аудіо записах, ставати зрозумілим, що Тищенко під виглядом «боротьби» з call-центрами побудував нову схему для збагачення, в якій жертвами показових виступів Тищенка з відео стають ті, хто відмовляється з ним співпрацювати.

Нагадаємо, Микола Тищенко неодноразово був замішаний у скандалах. Нещодавно його показово нагородили нагородною зброєю за незрозумілих обставин «за захист Мукачева». Також депутат був замішаний у скандалі про виїзд з України, після чого був звільнений з посади заступника голови партії «Слуга Народу» .