У червні цього року новим керівником Головного управління національної поліції на Одещині став Іван Жук. За час свого перебування на посаді він вже відзначився "цікавими" кадровими змінами.

За інформацією, замість Артура Макарова Жук може призначити Миколу Кульчицького керівником відділу Управління боротьби з торгівлею людьми, незважаючи на його дуже сумнівну репутацію. Про це пише одеська блогерка, журналістка Ірина Гриб у своєму Telegram-каналі.

Вона нагадала, що у далекому 2019 році СБУ в Одеській області спільно з ГБР та військовою прокуратурою викрили злочинне угруповання, до якого входили співробітники Управління боротьби з торгівлею людьми. Вони оплачували "дах" повіям під керівництвом начальника управління Миколи Кульчицького та ексначальника карного розшуку Вадима Могили.

Микола Кульчицький, скріншот
Микола Кульчицький, скріншот

Крім того, Кульчицький брав "данину" ще з іноземців, які продавали товар на ринку 7 км, з цеху з пошиття одягу та представників іншого бізнесу. Якщо хтось відмовлявся платити, він притягував до кримінальної чи адміністративної відповідальності.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"У 2015 році під час обшуку, співробітники внутрішньої безпеки МВС в одному з кабінетів управління БТЛ виявили список іноземців, що обілікуються поліцейськими. У 2010 році слідчі прокуратури в рамках кримінальної справи задокументували процес отримання відкатів із повій Миколою Кульчицьким. Тоді справу зам'яв Костенко", - додала Ірочка.

Журналістка іронічно заявила, що Кульчицький - дуже "талановитий" і явно стане в нагоді структурі ГУ НП.

Пост Ірини Гриб, скріншот
Пост Ірини Гриб, скріншот

Варто зазначити, що Микола Кульчицький очолював управління з 2014 року, проте після скандалів новим начальником у 2019 році став Артур Макаров. Втім, за два роки він очолив УСР Київської області.

Нагадаємо, воєнком-олігарх Борисов купився на обіцянки відмазатись: досі сподівається, що зможе вирішити

Раніше ми писали про те, що одеського депутата Кисловського скасували дозволи на його будівництво: шукайте у Бухаресті

Як повідомляв Знай.ua, сумська "братва" в особі заступника голови ОВА та одеська митниця вкрали кальянного тютюну на $100 тисяч: поміняли на пісок