Про це повідомляє Антикор.

Виявилося, що скандально відомий заявою про крадіжку у нього криптовалюти в сумі 647 000 доларів Максим Кисельов зовсім не простий державний чиновник.

Незважаючи на те, що він є офіційно звичайний, рядовий директор Департаменту виконавчої служби Мін’юсту України, Кисельов настільки цінний у структурі МВС співробітник, що йому видано спеціальний “оперативний талон” і як мінімум три номери прикриття на автомобіль BMW 740, що належить його родині!

"Оперативний талон" – це спеціальне посвідчення, необхідне для того, щоб оперативники могли порушувати правила на автомобілях прикриття при проведенні всіляких негласних заходів щодо розшуку злочинців.

Просто цікаво, яким чином і як директор Департаменту виконавчої служби задіяний в оперативній роботі МВС? Скільки злочинців оперативно затримали?

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Може, він допомагає оперативно накладати арешт і вилучати майно громадян — рейдерам? Чи, навпаки, оперативно допомагає проросійським колаборантам, регіоналам та іншим ворогам України уникнути законного арешту їхнього майна?

Так чи інакше дуже цікаво як прокоментують наявність цього документа у чиновника в МВС.

Нагадаємо, раніше Максим Кисельов засвітився у ЗМІ через дуже цікаву справу про нібито крадіжку у нього цифрових активів на суму еквівалентну 647 000 доларів США.

Згідно з матеріалами справи, Максим Кисельов, довірившись своєму товаришеві Олегу Громову, створив цифровий гаманець, на який переказав $700 тис. Громів, нібито знаючи, як отримати доступ до гаманця, вивів з нього всі гроші.

На перший погляд, винність підозрюваного більш ніж очевидна, якщо не враховувати той факт, що в період між “зникненням” коштів з гаманця Максим Кисельов провів виплату в сумі $550 тис за будинок біля Барселони, в якому проживає його дружина Олександра Горяєва. І, не дочекавшись рішення суду у справі, використовуючи своє службове становище, зажадав накласти арешт на майно громадянина Громова.