З української столиці прийшли неприємні новини. Тут "ручний активіст" забудовника прикривається військовою формою та статусом військового для забудови Екопарку Осокорки. Так на цю проблему реагує військовий Олег Симороз, який став до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення і втратив під Кремінною дві ноги.

Олег Симороз вирішив "познайомити" українців з нібито активістом Артемом Савичем, який обслуговує інтереси забудовника Екопарку Осокорки Stolitsa group Влада Молчанова та прикривається ім'ям 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Про це у соціальній мережі X пише відомий військовий та активіст Олег Симороз.

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Ось, що пише Олег Симороз у цілій серії публікацій: методи цього діяча не нові. Називає себе "відомим активістом", дискредитує тверезий громадський рух, потім просуває фейкові ГО під виглядом боротьби "за збереження зелених зон", а за фактом просуває ініціативи, які вигідні забудовнику.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Так сталося із цим діячем і у нас в Екопарку Осокорки – Ecopark Osokorky. Як ви знаєте, наша ініціатива виступає за повне збереження дикої природи Екопарку без будь-якої забудови, це на секунду 650 гектарів зі збереження озер Небреж і Мартишев. Проти цього забудовник - гаманець фракції "Батьківщина" у Київраді Влада Молчанова та їхній спільник Віталій Володимирович Кличко, який сприяє забудові.

Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X
Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X

На противагу нашій ініціативі забудовник бере групу чортів, серед яких і Савичов, і створює фейкову ГО за все добре. Так, вони теж за парк, тільки є один нюанс... Їхній парк уже не на 650 гектарів, а на 300, ну тобто вдвічі менший. Забудовник дає на це шапіто засоби для розкручування, але вони настільки убогі, що мало що виходить.

Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X
Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X

Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X
Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X

Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X
Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X

Тоді в гру вступає Артемко Савічов. Він одягає військову форму з шевроном 3-ї штурмової та прикриваючись статусом військового намагається протягнути у Київраді ініціативу забудовника.

А тепер трохи біографії про цього "воїна": сержант Артем Савичов - справді належить до 3-ї штурмової бригади, обіймає посаду командира відділення 2 автомобільного взводу підвезення пального та мастильних матеріалів роти забезпечення пальним та мастильними матеріалами батальйону матеріального забезпечення, ну ви зрозуміли. У минулому скликанні Київради він працював помічником депутата Київради від БПП-Кличка корупціонерки Лариси Дегтярьової, яка у 2020 році на місцевих виборах у Києві балотувалася від партії "Перемога Пальчевського". Ну тому Савичов такий самий "активіст" як і Пальчевський)) Також він має свій містечковий інформаційний ресурс - Дарниця Live. Савичов вважає себе господарем району, тому з'являється скрізь, де можна отримати зиск.

Історія з Екопарком для нього не єдина. До цього він активно підставляв плече Кличка для картинки "мер та активісти разом" (фото). Активісти Екопарку Вирлиця також розповіли мені цікавого. Виявляється, цей діяч намагався віджати в них протест і почав заздрити меседжі про "треба вміти домовлятися", але вчасно був посланий.

Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X
Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X

Від себе додам. Що військова форма не дає індульгенцію на мразівство. Зрада інтересів суспільства та захист інтересів будівельної мафії саме так і називається. Мені дуже неприємно писати цей текст, оскільки справа стосується людини у формі, але якщо ти продав військову честь і став на бік зла, будь готовий до відомостей. Савичева я вважаю продажною шкірою та закликаю всіх небайдужих киян не вестись на провокації цього афериста! Спокійно дивитися на цю дичину я не буду, бо ще до свого поранення я разом із Народовладдям активно боровся за Екопарк Осокорки, зокрема у грудні 2021 року ми збили у Київраді проект забудови екопарку, який проштовхували депутати з орбіти Молчанова. Докладніше про це тут - fb.watch/obvnzvkHKg/.

Враховуючи наведену мною інформацію, я публічно повертаюся до командування @ab3army:

1. Прошу дати публічну оцінку наведеної мною вище інформації щодо вашого військовослужбовця.

2. Прошу роз'яснити військовослужбовцю Савичеву, що у власних приватних комерційних інтересах не варто використовувати шеврон бойової бригади.

3. На якій підставі ваш військовослужбовець перебуває не на службі та вільно пересувається Києвом, зокрема відвідує засідання комісій Київради?

4. Чи усвідомлює командування бригади, що такі дії військовослужбовця Савичева шкодять репутації їхнього підрозділу, оскільки останній використовує шеврон бригади?

У разі відсутності відповіді я залишаю за собою право звернутися з тими самими питаннями до вищого командування Збройних Сил України. Маю честь.

Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X
Скріншоти з треду Олега Симороза, джерело: X

"Ну, тобто тактика тупа, як і мер столиці. Беремо половину Екопарку, яку ми не забудовуватимемо, а яка буде прибудинковою територією наших жлобських бетонних гетто. Далі платимо 5 копійок продажним активістам із району та просуваємо цю частину Екопарку як канонічний парк. А тим, хто каже, що це не правильно говоримо "Так ви що проти парку? Як можна бути проти парку? Ось така історія малюки...", - написав Олег Симороз.

Нагадаємо, ветеран розкрив правду про суддю Олега Ткаченка, який відмовився взяти під варту главу "Укрбуда" Максима Микитася.

Раніше повідомлялося, чиновник Кличка та подруга Пилипишина: Євгенія Ярова може сісти за махінації з укриттями.

Також, "Люди на ногах існують, а ми – ні": військовий розповів про непридатність Києва до людей з інвалідністю.