Про це повідомляє видання «Економічні новини» .

«Метою цієї брехні та наклепу, а Шарій усіма силами намагався втягнути у своє псевдо-розслідування шанованих людей, політиків та силовиків, було чергове очорнення влади країни. Зрозуміло, пропутинський пропагандист діяв на замовлення кураторів ГРУ.

Такі брудні методи, коли звинувачення йдуть у бік людей, які є символами боротьби України із загарбниками, не є новими. Шарій, будучи по суті шавкою кремля, вирішив вимазати брудом і правоохоронні органи, і судову владу, і оточення Президента. У найкращих традиціях Геббельса, улюбленця шефа Шарія Путіна, пропагандист налаштовував своїх глядачів проти України", - пише видання.

Журналісти зазначають, що подібне явище скоріше властиве Росії, ніж Україні.

"Вигаданий, який існує лише в уяві фаната путіна Шарія, картель міг би існувати в росії, але ніяк не в Україні. Уявити собі, щоб у суспільстві, де існують непідконтрольні ЗМІ, існувало б щось і про це ніхто не писав – неможливо. Тут же Шарій приплів навіть нещасні випадки з загибеллю українських підлітків, що зриваються з дахів, до «солів». Розуміючи, что на це кукарікання ніхто не звертає уваги, Шарій пустився берега та підпалив власний будинок", - вважають журналісти.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

На щастя, іспанські правоохоронці розібралися і тепер пропагандистові загрожує арешт та суд.

"Зі свого боку, Інститут Масової Інформації та його голова Оксана Романюк звернулися до міжнародних журналістських об'єднань та правозахисних організацій з проханням не допомагати путіністові, який не має жодного відношення до журналістики. Міжнародні організації запевнили Оксану Романюк, що на псевдорозслідування псевдожурналіста ніхто не реагуватиме. вас обережніше ставитися до таких «розслідувань», головна мета яких – ганьбити українську владу у війну», - резюмує видання.