російський паспорт. Фото: скриншот Youtube
російський паспорт. Фото: скриншот Youtube

Навіть на другий рік завзятої боротьби СБУ із колаборантами, всередині нашої країни знаходиться багато зрадників та ворогів. Ще гірше коли вони займають ключові позиції у державних органах чи установах.

Колаборанти, фото: вільне джерело
Колаборанти, фото: вільне джерело

У вересні 2023 року, без спеціальних перевірок СБУ та конкурсу, директором Національного наукового центру "Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М. С. Бокаріуса" став Тюленєв Сергій Анатолійович, який є громадянином росії, та після анексії Криму та окупації Донецьку та Луганську продовжував заробляти на українцях.

Про це пише колишній нардеп Ігор Мосійчук в своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Мосійчук пише про те, що Тюленєв раніше був співзасновником ТОВ "ЕЛАДА", яке зареєстрував на російський паспорт.

Російський паспорт, фото: скріншот із відео
Російський паспорт, фото: скріншот із відео

"Дані про "ЕЛАДА" востаннє перед її ліквідацією оновлювалися -16.06.2014. А це вже після початку агресії Росії проти України 20 лютого 2014 року. Тюленєв С. А. був громадянином країни-агресора щонайменше півроку в 2014, продовжуючи вести бізнес в Україні", - йдеться в повідомленні.

Вже після початку повномасштабної війни, у липні 2023 року, "ЕЛАДА" формально змінила свою адресу реєстрації у Бердянську, що свідчить про те, що Тюлєнев працюючи в Україні веде бізнес на окупованій території.

Колаборант працює в Україні. Фото Telegram
Колаборант працює в Україні. Фото Telegram

Окрім того, він неодноразово відвідував анексований Крим разом зі своєю дружиною, яка також отримала російський паспорт.

"Виходить, що пани Малюська і Гайченко тягнуть у владу не просто своїх підгодованих ставлеників, а ще й колаборантів" - обурюється Мосійчук.

Нагадаємо, нелегально наловили на десятки тисяч: Держекоінспекція повідомила про масштабні порушення.

Раніше повідомлялося, жінка зрадила чоловікові з 300 коханцями, а він навіть не помітив: надавали "жриці" 400 тисяч.

Також, у Києві патрульний побив чоловіка у військовій формі: поліція столиці озвучила свою версію події.