З'явилася інформація, що підставні фірми російського олігарха Романа Абрамовича, який обіцяв дати грошей на відновлення України, зароблятимуть гроші на "відновленні інфраструктури" в нашій країні.

У такий спосіб, що російський метал може з'явитися там, де його знищила російська ракета. І вгадайте, хто ж на цьому зароблятиме гроші. Відповідь очевидна.

Про це написали в Telegram-каналі "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих чиновників, політиків та бізнесменів.

Абрамович
Абрамович

"Хороша російська" Роман Абрамович, мабуть, настільки добрий, що йому дозволили заробити на інфраструктурних проектах відновлення України.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Вже місяць пройшов, як його чеська металургійна компанія Vitkovice Steel, яка виробляє продукцію із напівфабрикатів Нижньотагільського меткомбінату з групи Evraz Абрамовича, заявила про вихід на український ринок, але ця "інвестиція" не отримала жодної негативної реакції.

Навіть чехи знають, що Vitkovice Steel належить росіянам через кіпрські офшорні компанії Martinley Holdings Limited, Nabara Holdings Limited, Vitect Services Limited, Hayston Investments Limited та Dawnaly Investments Limited, зав'язані на державний банк ВЕБ РФ, а тому заморозили активи.

Але для наших інвестнянь це не показник. Напрошується питання – відновлення України ВЕБ безпосередньо кредитуватиме чи все ж таки через кіпрські офшори?

Публікація "Всі ходи записано", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записано", скріншот: Telegram

Нагадаємо, замовники тендеру на ремонт у "Равлику", оновили туалет за 1,2 мільйона: "Турбота про людей".

Раніше повідомлялося, наркокартель "Хімпром": як "ескобари" 21-го століття збудували імперію.

Також, падіння будівельного крана і до чого тут Труханов і Гереги: військовий викрив чергове розпилення бюджету.