Поки українські пенсіонери продовжують збирати копійки, а армія стикається з нестачею фінансування,частина наших чудових депутатів та знаменитостей українського суспільства розмахує своїми новенькими покупками та кучерявими зарплатами.

Нещодавно стало відомо, що старший детектив Національного антикорупційного бюро Андрій Андрєєв прямо таки здивував усіх українців своєю зарплатою, яка нібито дорівнює сумі всього, що ви і ми разом узяті заробимо.

Зарплата
Зарплата

Андрій Андрєєв привернув увагу до себе своїм доходом, який, за його декларацією, становив 650 тис. грн на місяць у період військових дій.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Але цього мало! Виявляється, на початку 2023 року він узяв та купив собі квартиру площею 90 кв.м. у Києві за астрономічні 3 216 000 гривень Дані було опубліковано у змінах майнового реєстру.

Цікаво, що це вже не перший випадок, коли стає відомо, що детективи НАБУ одержують напівмільйонні зарплати. Це викликає обурення українців, знаючи що навіть президент України отримує зарплату меншу за таку "скромну" суми.

Крім того, ми повідомляли, поліція шукає прокурора Ільницького, який відіграв шикарне весілля у розпал війни: підозрюють, що наречений втік за кордон

Також наш інформаційний портал писав, без зарплати та бізнесу, натомість на дорогому "геліку": журналістів здивувала власниця дорогого автомобіля на парковці "Київпастрансу"

Раніше стало відомо, шикарний Rolls-Royce за $700 000: Геннадій Вацак купує найдорожчі авто у розпал війни