Народний депутат України від партії «Слуга народу» Віталій Безгін, щодо якого Державне бюро розслідувань України веде справу за статтею 110 Кримінального кодексу «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України», досі голосує в парламенті за українські закони.

Про це заявив політичний експерт Олексій Голобуцький.

Віталій Безгін, фото: соцмережі
Віталій Безгін, фото: соцмережі

«Наразі «слугу народу» Віталія Безгіна звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканість України (!). Державне бюро розслідувань веде відповідне провадження. Безгіну загрожує 10 років в’язниці. Два тижні тому інформація стала публічною. І що далі? А нічого. Безгін ходить в Раду. Безгін голосує. На Безгіна мають вплив російські депутати, а від Безгіна залежать українські закони. Під час війни! Це як взагалі?» - написав Голобуцький.

Експерт зазначив, що у 2020 році Безгін у Криму оформив довіреність на продаж своєї квартири в Євпаторії на депутатку «парламенту Криму» від путінської «Єдиної Росії» – Галину Герасимову. Квартиру продали за законами росії. Таким чином, народний депутат Безгін фактично визнав російське законодавство в Криму і вчинив правопорушення, передбачене Кримінальним кодексом України, наголосив Голобуцький.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

ДБР, 24tv.ua
ДБР, 24tv.ua

Головне слідче управління ДБР розпочало досудове розслідування у справі народного депутата від партії «Слуга народу» Віталія Безгіна за ч. 2 ст. 110 КК – зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України, вчинене представником влади. Стаття передбачає від 5 до 10 років ув’язнення.

«Тобто, якщо ти «слуга», то можеш проходити, наприклад, по держзраді і одночасно ходити на фракції монобільшості, ухвалювати доленосні для країни рішення; можеш мати доступ до державної таємниці, незважаючи на стосунки з депутатами з рф; можеш мати бізнес з рф, якщо ти «слуга». Цього «не помітять». Чи «ета другоє»?» - написав Олексій Голобуцький.