Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) – це державний регулятор, який займається ліцензуванням та регулюванням азартних ігор в Україні. Які зарплати отримують керівники цього органу, повідомляє comments.ua.

Керівники КРАІЛ можуть похвалитися вражаючими, як для країни, що воює, заробітними платами. Оклад більшості працівників складає сотні тисяч гривень.

Іван Рудий. Фото: скрін youtube
Іван Рудий. Фото: скрін youtube

Так, голова державного регулятора Іван Рудий у 2023 році отримав 1,126 млн. гривень після сплати податків. Оклад становив 371,1 тис. гривень, а решта нарахувань - бонуси.

В той самий час заробіток Христини Дутки у 2023 році становив 1,386 млн гривень після сплати податків. Її оклад складає 332,4 тис. грн.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Не менш вразливий розмір виплачених бонусів у Анни Сдобнової. За 2023 рік вона отримала 1,342 млн. гривень зарплати після сплати податків. При цьому її оклад за 12 місяців роботи складає 319,5 тис. гривень.

КРАІЛ. Фото: facebook.com/gc.gov.ua
КРАІЛ. Фото: facebook.com/gc.gov.ua

Олексій Ботезат вступив на посаду лише у жовтні 2023 року та за три місяці роботи отримав 440 тис. гривень після сплати податків. Розмір його окладу становив 76 тис. гривень.

Олена Водолажко за 9 місяців роботи у КРАІЛ також стала мільйонером – 1,279 млн гривень заробітної плати після сплати податків. Її оклад становив 224,1 тис. гривень.

Крім того, серед членів регулятора є Євген Яхній, який за пів року заробив 479,7 тис. гривень, а також Геннадій Новіков, який заробив 160,6 тис. гривень за два місяці на посаді.

Раніше портал Знай повідомляв, чи декларувала блузку: скільки коштує одяг нардепки Підласою, яка хоче податок на айфон.

Також наш портал інформував, звичайний хек за ціною дорадо: "відкати" столичних вишів переплюнули навіть Гринкевича.

Крім того, ми писали, в Україні розпочали ремонт 5 мостів на 140 млн гривень: як це пов'язано з російським олігархом Абрамовичем.