Великий скандал і навіть фізичний бій стався між депутатом Харківської міськради від "Слуги народу" Аліною Мустафаєвою та власником холдингу, який постачає в окупований Крим зарядні станції Дмитром Ніконовим. Ось так – словесний конфлікт переріс у бійку.

Відповідні відео було опубліковано у місцевих Telegram-каналах.

Перепалка Мустафаєва і Ніконова, скріншот: Telegram
Перепалка Мустафаєва і Ніконова, скріншот: Telegram

На кадрах видно, що дія спочатку відбувається на парковці у машині Ніконова. Мустафаєва вимагала від нього, щоб він повернув їй телефон.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У ролику також видно, що депутат намагалася задушити Ніконова автомобільним ременем, а той, у свою чергу, кликав на допомогу. Очевидці події викликали на місце працівників поліції.

Після того, як суперечка в автомобілі закінчилася, Ніконов вийшов з машини і буквально хитався з боку в бік.

Перепалка Мустафаєва і Ніконова, скріншот: Telegram
Перепалка Мустафаєва і Ніконова, скріншот: Telegram

У мережі зазначають, що між Дмитром та Аліною могли статися з'ясування сімейних стосунків. За даними деяких ЗМІ, вони мешкають разом.

Крім того, вони обидва відігравали ключову роль у веденні бізнесу, що підтримував комерційні зв'язки з РФ. Ніконов є власником харківського холдингу, який постачав щонайменше з 2016 року зарядні станції у тимчасово окупований Крим. Також варто додати, що Дмитро Ніконов є помічником нардепа від "Слуги народу" Куницького Дмитром Ніконовим.

Поки що ні Аліна Мустафаєва, ні Дмитро Ніконов не прокоментували у своїх соціальних мережах інцидент.

Додамо, що Дмитро Ніконов був за кермом автомобіля Cadillac ELR 2016 року. Машину зареєстровано на юридичну особу з 2019 року. Під час запуску цінник на авто становив 65 тисяч доларів. Зараз його ціна - від 17 999,00 $ до 25 900,00 $.

Нагадаємо, завод, пов'язаний зі "слугою народу" Куницьким, постачав до РФ та Криму зарядні станції.

Раніше повідомлялося, як офіс уповноваженого з прав людини реагує на випадки насильства від ТЦК.

Також, прибиральниця з Києва опинилася у "відрядженні" у Львові: як так вийшло.