Дружина держсекретаря Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, екс-керівника Чорнобильської зони Віталія Петрука, за час воєнного стану стала власницею квартир у столиці на суму близько 3 мільйонів гривень.

Про це повідомило видання 368.media досліджуючи декларацію чиновника за 2023 рік.

Віталій Петрук у перші роки 2000-х розпочав кар'єру як помічник віце-прем'єра, згодом працював на високих посадах в НАК «Енергетична компанія України», був начальником управління в Кабміні, де відповідав за питання техногенної та екологічної безпеки.

З 2015 по 2019 рік він керував Державним агентством України з управління зоною відчуження, де його ім'я фігурувало у кількох корупційних скандалах, що призвело до його відставки. Після цього Петрук обійняв посаду заступника голови у ДП «АМПУ», а в березні 2023 року став держсекретарем.

У вересні 2022 року його дружина Вікторія стала власницею квартири площею 54,4 квадратних метрів у Києві, вартість якої склала 2,98 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Раніше Знай.ua розповідав, на чому спалився хитрун нардеп Торохтій, який придбав шикарний "гелік" за 10 тисяч гривень. Автівку придбали за 10 тисяч гривень, а страхування обійшлося в рази більше – 161 тисяча гривень.

Провівши розслідування, bihus.info. знайшли на сторінці автодилера Art Motors оголошення про продаж ідентичного Mercedes-Benz G 400 2020-го року випуску у спецверсії Stronger Than Time. Оголошена Art Motors вартість позашляховика – $153 000.