Ось, наприклад, колишній директор Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Юрій Чердинцев, який завдяки дружбі з головою Одеської військової адміністрації Олегом 20%, залишається безкарним за те, що віджав державний будинок у Приморському районі Одеси.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі "Ірочка розповість...".

Олег Кіпер. Фото: Youtube
Олег Кіпер. Фото: Youtube

Йдеться про пам'ятку архітектури на Ольгіївській, 8. Раніше там знаходилося Головне управління юстиції міста Одеса, де Чердинцев свого часу був заступником начальника та відповідав за реєстраторів.

Цікаво те, що друг Олежі 20% відбив цю будівлю у бізнесмена Руслана Тарпана, що розшукується НАБУ (через ТОВ «Рестовратор»). Свого часу там також задіяли корупційні схеми, але Апеляційний суд просто скасував право власності.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Допомогла нашому герою мама – Людмила Василівна. Незважаючи на те, що вона вже багато років не з'являлася в Україні, десь у колишнього заступника голови обласної юстиції з'явилася її нотаріальна довіреність. На підставі сумнівного документа Чердинців поки що йдуть суди за будівлю, купує її за 117 тисяч гривень. А це три поверхи з підвалом, площею 357 квадратних метрів.

Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram
Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram

Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram
Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram

Блокування повернення державного майна розпочалося ще рік тому. Злі язички кажуть, що саме завдяки близьким відносинам Чердинцева та Кіпера заблокували справу за вкраденою будівлею на Приморському бульварі 7 (так звана напівциркульна будівля). Тоді всі матеріали передали із ДБР до поліції.

Класно коли у тебе в корєшах Олежа 20%. Скоро Ірочка розповість про близьку людину в оточенні Кіпера - Андрія Неугодникова.

Нагадаємо, позбавив материнських прав сотні українок: СБУ та НАБУ спіймали суддю, який "звільняв" чоловіків із ЗСУ за гроші.

Раніше повідомлялося, що під Одесою чиновники заробляють на могилах українських захисників: по 70 тисяч з пам'ятника.

Також, Королевській та Злочевському – напружитися: в ОАЕ заарештували Халіда Мусаєва, чекає на екстрадицію.