Військовий та блогер Кирило Сазонов нагадав , що деякі світові бренди вважають нормальним сплачувати податки країні-терористу та спонсорувати вбивства мирних українців.

«Друзі, пам'ятаєте я днями писав, що виробники «Снікерсів» та «Пепсі» продовжують працювати у Росії? А нам волонтери передали 12 ящиків цих шоколадок. Шоколад ми, звісно, ​​з'їли. А з коробок з логотипом робимо оперення для бомб, які падають з дронів. Тобто ми також частково займаємося постачанням снікерсів російському споживачеві. Ще пляшечки Пепсі задіємо, і я відеоролики зніматиму», - пише Кирило Сазонов.

@kyrylo_sazonov1

https://t.me/Kirilovolodimirovich

♬ оригінальний звук - Кирилл Сазонов

Також блогер нагадує, що росині можуть не лише випити пепсі з чіпсами Лейс, а й випробувати продукцію тютюнового гіганта Philip Morris.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«Тютюнова компанія Philip Morris International продовжує працювати в Росії, заробляти величезні гроші та платити там величезні податки та акцизи. За два роки війни! Тобто вони «вели переговори» про вихід із ринку. Рік. У лютому 2023 року заявили, що переговори зайшли в глухий кут. І що? Залишилися працювати. Кров, звірства, військові злочини проти мирного населення – не чули? Не бачили? То може в рекламі продукції Philip Morris виходитиме бадьорий вагнерівець і озвучуватиме слоган? Щось на кшталт «Я не знаю слів «військові злочини», я знаю слово «веселощі»». І дим у камеру. А чому б і ні? Якщо можна торгувати, чому б не пишатися своїм бізнесом?», - дивується Кирило Сазонов.

Блоггер звертає увагу, що жодні списки та засудження не допомогло компанії Philip Morris залишити російський ринок.

«Національне агентство з питань запобігання корупції у 2023 році внесло Philip Morris International до списку міжнародних спонсорів війни. І що? Компанія продовжує працювати в Україні та цивілізованих країнах. Де санкції? Де заходи? Це ж реальне спонсорство війни. Це гроші на ракети, які летять мирними кварталами. Може, час уже щось робити на рівні Кабміну та Верховної Ради? Бо виходить, вибачте, якась хрень», - резюмує військовий.