Поки цвіт нації захищає наше життя і свободу на фронті у боротьбі з російськими терористами, окремі мажори влаштовують п'яні бійки і це не тільки у Києві.

Свідки зняли відео, як у столичному ресторані Fenix почубилися здоровенні молодики, які б могли стати відмінними військовослужбовцями. Судячи з відео, сили у них дуже багато і вони не знають, куди її можна дівати.

Наразі невідомо, чим закінчился огидна бійка і чого все почалося, але скоро українці впізнають цих "героїв".

Раніше Знай.ua повідомляв, що українські мажори ганьблять нашу державу не тільки у себе вдома. Bentley та Rolls-Royce на українських номерах у Європі ганьблять країну.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На сторінці у Facebook проекту The Budget Savvy Travelers з'явилася фотографія Bentley Bentayga з київським номером на тлі одного з курортних міст на Балканах.

Пост The Budget Savvy Trevelers / фото: скріншот Facebook
Пост The Budget Savvy Trevelers / фото: скріншот Facebook

Bentley Bentayga був випущений у 2017 році, зареєстрований у 2019 році у Києві, і є, очевидно, предметом розкоші та статусу. На українському ринку ціни на подібні моделі починаються від 114 тисяч доларів та можуть досягати 220 тисяч доларів.

Адміністратори сторінки здивувалися, що майже всі українські автомобілі, які вони бачать на Балканах, є моделями преміум-класу, такими як Lamborghini, Ferrari, Range Rover та Bentley.