Олександр Мелещук, який обіймає посаду керівника Костопільського лісгоспу, нещодавно придбав елітний автомобіль Mercedes-Benz GL 400 D останньої моделі 2022 року. Ціна на такий кросовер склала понад 4,7 мільйона гривень, що в доларах складає майже 120 тисяч.

За інформацією з його декларації, минуло року дохід Мелещука становив трохи більше 1 мільйона гривень, але основне збільшення його капіталу стало можливим завдяки щедрому подарунку від матері, Софії Мелещук, яка передала йому 4 мільйони гривень.

Крім того, у фінансовому звіті Олександра вказані його особисті заощадження: 500 тисяч гривень у готівці, 47 тисяч доларів також у готівці, а також 477 тисяч гривень на рахунках в різних банках.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Його декларація містить інформацію про значні статки дружини, а також факт надання дозволу на користування великими сумами готівки іншим особам, що може вказувати на складні фінансові маневри або ж великодушність посадовця.

Якщо подивитись на історію розвитку статків Олександра Мелещука: з 2016 року, коли на нього було зареєстровано значно менше грошей, до сьогоднішнього дня, коли він має мільйонні статки та дорогий автомобіль, його фінансовий стан значно змінився.

Згадки про його можливу співпрацю з Віталієм Суховичем, який останнім часом потрапив у скандал з недекларованими коштами, лише додають інтриги до фігури Мелещука, викликаючи питання щодо джерел його статків і мережі його контактів.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua казино і канабіс: нардеп пояснив, як ми руйнуємо свою боєздатність та армію

Також, Знай.ua писав про Сергій Соболєв розповів, чи можна провести в Україні справедливу мобілізацію