У глухому селі Оліївка, де час тече повільно, а життя людей пов'язане з працею на землі, одне ім'я викликає подив серед місцевих мешканців Борис Ткаченко, секретар місцевої сільради. У той час як пенсіонери та звичайні трудівники борються за кожну копійку, він отримує "шалені" суми грошей.

Декларацію за 2023 рік, яку Борис оприлюднив останнім днем ​​потрібного терміну, шокувала суспільство. На папері зарплата Ткаченка становила 861 тисячу 252 гривні.

Зарплата Бориса Ткаченка / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій
Зарплата Бориса Ткаченка / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій

Виправлена ​​зарплата Бориса Ткаченка / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій
Виправлена ​​зарплата Бориса Ткаченка / фото: скріншот Єдиного реєстру декларацій

Однак у виправленій версії декларації, яку він виклав пізніше, цифра збільшилася до 1 мільйона 861 тисячі 252 гривень. Як виявилося, Борис просто забув додати мільйон до своєї зарплати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Борис Ткаченко, зважаючи на все, не звик приховувати свій успіх. У 2019 році він намагався пробитися до депутатів Верховної Ради, але результати його виборної кампанії залишили бажати кращого лише 0,77% голосів.

Але навіть цей невдалий досвід коштував йому кругленьку суму близько 150 тисяч гривень він витратив на передвиборчу рекламу та заходи.

Борис Ткаченко / фото: Facebook
Борис Ткаченко / фото: Facebook

Згодом він знайшов своє місце у місцевій політиці та став секретарем Оліївської сільської ради. І хоч його депутатська кар'єра закінчилася невдачею, у місцевій адміністрації Ткаченко став по-справжньому впливовою людиною.

Після дострокового звільнення голови ради він фактично очолив одну з найбагатших територіальних громад на Житомирщині.

У той час як місцеві жителі борються за виживання та мріють лише про гідну пенсію, секретар сільради, здається, живе у зовсім іншому світі, де гроші течуть рікою.

Питання, звичайно, залишається - яким чином він досяг такого грошового успіху в умовах, коли багато хто ледве зводить кінці з кінцями?

Крім того, Знай.ua повідомляв, одеський чиновник Олег Совик "налагодив" з фотошопом: дорогий годинник, а замалювали примітивно

Також наш портал інформував,

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що забудете подати - залишитеся без допомоги: відсутність цих документів поставить хрест на субсидії