Режисер та сценарист серіалу "Слуга народу" Олексій Кирющенко опинився в центрі уваги після того, як став співвласником компанії "Ел-Енерго". Компанія, яка займається торгівлею електроенергією, раптово почала отримувати великі замовлення від комунальних підприємств та державних структур.

Після того, як у серпні 2023 року Кирющенко придбав частку у компанії "Ел-Енерго" разом із партнером Олександром Хандрігою, справи фірми пішли вгору.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Олексій Кирющенко / фото: скріншот Youtube
Олексій Кирющенко / фото: скріншот Youtube

З початку свого володіння та по травень 2024 року компанія уклала цілих 12 контрактів на загальну суму понад 750 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Серед найбільших угод – контракт із КП "Дніпропроводоканал" Дніпровської міськради на суму 521 мільйон гривень. Це викликало інтерес з боку громадськості та журналістів, які почали розслідувати цей несподіваний поворот у бізнесі режисера.

Однак на запитання про свій електробізнес Кирющенко не відповів. В інтерв'ю він спочатку заявив, що не розуміє, про що йдеться, а потім відмовився обговорювати тему. Натомість розмова звелася до звинувачень на адресу журналістів:

  • "Це люди, які чіпляються до звичайних людей"
  • "Ви продаєтеся, ви наркотики нюхаєте"
  • "Яка компанія? Про що ви кажете? Що ви пристали до мене?"
  • "Я не хочу вам відповідати"
  • "Ви обманюєте"

Варто зазначити, що Кирющенко, родом з України, раніше працював у Росії та співпрацював з проектами студії "Квартал 95", а також брав участь у різних культурних та кінематографічних ініціативах в Україні.

Нагадаємо, Анатолій Куртєв "захопив" тонни гуманітарки, мільйони на таблички, каву та аеропорт: як результат – звільнили з роботи