Про це пише портал Лента.юа.

Хлопець із Запоріжжя втік до Львова, а тепер розгорнув справжній «бізнес» на постачаннях до Збройних сил України. Як вдалося з’ясувати журналістам, підприємець разом зі своїм батьком запровадив корупційну схему в сфері забезпечення продуктами української армії. Про це пише видання «Багнет».

Так пов’язані з ним юридичні особи ТОВ «Регіон-Продукт Плюс», ТОВ «Регіон-Продукт» та ТОВ «Чудові страви» фігурують у кримінальній справі. Як і сам Владислав Володський.

Справою займається Головне слідче управління Нацполіції. Там встановили, що група оіб змовилася зі службовими особами з Міноборон. Правоохоронці зясували, що гроші з бюджету привласнювалися в особливо великих розмірах. Пркривалися зловмисники тим, що нібито постачають харчі в підрозділи оборонної сфери. Наспаравдіж ж Володський зі спільниками відверто наживалися на ЗСУ. Володському інкримінували «привласнення та розтрату майна» та «відмивання майна, одержаного злочинним шляхом». Але налагоджена схема, зв’язки та гроші дозволили зробити так, щоби скандал не вийшов до публічної площини.

Тож Володський з поплічниками має можливість розробляти нові оборудки. Він так само цікавиться тендерами та, мабуть, вже знайшов, куди запровадити свій досвід із завищення цін на закупівлях.

Популярні новини зараз
Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні Жінок не випускатимуть за кордон? Кому з українок потрібно терміново прийти до ТЦК За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще