В "Укренерго" відверто приховали інформацію про зарплату голови правління Володимира Кудрицького. Натомість вони виклали дані про зарплату всього правління, яка в середньому становить понад 2 млн грн.

Але річ у тому, що ця сума сильно коливається щомісяця, повідомляють у ЗМІ. Наприклад, у грудні 2023 року середня зарплата була близько 1,5 млн грн, а у квітні 2024 року вже 2,1 млн грн.

Пенсіонер тримає гроші в руках
Пенсіонер тримає гроші в руках

Цікаво, що запити на озвучення зарплати Кудрицького проігнорували. Компанія відмовилася ділитися цією інформацією, стверджуючи, що закон не вимагає її розголошення.

Але, судячи з наданих даних, зарплата голови "Укренерго" може бути вищою, ніж у решти членів правління:

Популярні новини зараз
Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня
Показати ще
  • виплатили у грудні 2023 року: голові правління НЕК "Укренерго" Володимиру Кудрицькому та членам правління М.В. Безрукова, А.А. Брехту, А.І. Скрипнику, С.В. Галагану 7 934 964,33 грн.
  • виплатили у січні 2024 року: голові правління та членам правління 4 244 210,21 грн.
  • виплатили у лютому 2024 року: голові правління та членам правління А.А. Брехту, О.І. Скрипнику, С.В. Галагану 1 765 983,79 грн.
  • виплатили у березні 2024 року: голові правління та членам правління А.А. Брехту, А.І. Скрипнику, С.В. Галагану 1 997 528,43 грн.
  • виплатили у квітні 2024 року: голові правління та членам правління О.О. Брехту, А.І. Скрипнику, С.В. Галагану 8 534 299,68 грн.

Гроші, гаманець / фото: Freepik
Гроші, гаманець / фото: Freepik

Це викликає багато питань про справедливість системи оплати праці в компанії під час, коли у людей відбуваються хаотичні відключення світла, тарифи на електроенергію зростають, а грошей на "розумні" лічильники не вистачає.