Очільник Рівненськог ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич після скандалу, пов'язаного з оприлюдненим відео, де він цілується з колегами в робочому кабінеті, вирішив піти на фронт.

В розпорядженні ТСН.ua з'явився документ, який підтверджує, що Ярмошевич вже повернувся з передової. Зараз він призначений командиром бригади в Ужгороді, де буде займатися створенням нової бригади.

Олександр Ярмошевич цілується із підлеглими / фото: скріншот Youtube
Олександр Ярмошевич цілується із підлеглими / фото: скріншот Youtube

Нагадаємо, що Олександр Ярмошевич потрапив у скандал після того, як у мережі з'явилося відео, де він цілується з деякими колегами в робочому кабінеті. Відео було отримано за допомогою таємного відеоспостереження.

У Сухопутних силах ЗСУ заявили, що розпочали службову перевірку цього інциденту. Вони пообіцяли належно оцінити як зміст змонтованого відео, так і факт встановлення прихованої камери в службовому приміщенні.

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми
Показати ще

Олександр Ярмошевич із дружиною / фото: скріншот Youtube
Олександр Ярмошевич із дружиною / фото: скріншот Youtube

Після цього інциденту Ярмошевич подав рапорт на звільнення з посади та вирішив почати служити в одній з бойових частин на фронті. З відкритих джерел відомо, що Олександр Ярмошевич одружений і має дитину.

Він очолював Рівненський ТЦК з 2021 року. До цього він брав участь у антитерористичній операції АТО. У декларації за 2023 рік він зазначив, що придбав автомобіль AUDI Q7 2014 року випуску за 501 тисячу гривень, хоча на ринку така автівка коштує не менш ніж 800 тисяч.

Його річна зарплата становила трохи більше 400 тисяч гривень. При цьому його дружина Валентина заробила понад 800 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Україні депутатам рекомендують підвищити ціни на бензин до 63 гривень за літр

Раніше ми писали про те, що осінній призов у Франківську в розпалі: скільки новобранців взули берці

Крім того, Знай.ua повідомляв, начальник рівненського ТЦК крутить пристрасні стосунки на роботі: відео злили у мережу