У своїй особистій колекції, як з'ясували журналісти одного з українських видань, керівник Хмельницької облради Віолетта Лабазюк має цінний годинник, який не внесла до декларації. У соціальних мережах цей годинник вона намагається "затерти", але працівникам медіа вдалося з'ясувати, що ж це за аксесуар.

Віолетта Лабазюк неодноразово з'являлася на публіці з яскраво-блакитним годинником на руці. На знімках у своїх акаунтах вона намагається зафотошопити годинник, як робив її чоловік, депутат із групи "За Майбутнє" Сергій Лабазюк, з логотипами дорогих брендів на своєму одязі.

Про це стало відомо завдяки інформації від журналістів Інформатора, які також поділилися знімками.

Часи Віолетті Лабазюк, скрін: Інформер
Часи Віолетті Лабазюк, скрін: Інформер

Але ЗМІ змогли ідентифікувати, що вона носить модель, схожу на Premier Moon Phase американського бренду Harry Winston. На те, що у неї саме цей годинник, вказує базель у діамантах, дата близько цифри 6, характерна розсип діамантів у вигляді піраміди і по 9 дорогоцінного каміння біля кріплення браслета.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Незадекларована коштовність

Коштує такий аксесуар 20465 доларів або 830 тисяч гривень. Корпус годинника зроблений з 18-каратного білого золота, синій ремінець – зі шкіри алігатора. Має фіксований базель, синій перламутровий циферблат з намистинами, стрілки з білого золота та мітки з діамантів, а також стійке до подряпин сапфірове скло.

Декларація Віолетти Лабазюк, скрін: Інформатор
Декларація Віолетти Лабазюк, скрін: Інформатор

До речі, цю цінність Віолета Лабазюк не внесла до своєї декларації за 2023 рік. Там зазначено, що у неї тільки годинник від Chopard, а її чоловікові належать два хронометри - від Breguet і Rolex, які придбали за 400 тисяч у розпал повномасштабної війни 2022 року.

Нагадаємо, про ваші гроші та рахунки можуть дізнатися все: кому розкриють таємницю.

Раніше повідомлялося, ховався на горищі: СБУ затримала скандального екс-прокурора Ільницького та його тещу.

Також, антикорупціонера Шабуніна було визнано непридатним до армії через родимки – матеріали суду.