З'явилася інформація, що так званий "добрий російський" олігарх Михайло Фрідман терміново вивів з європейської біржі Euronext Amsterdam акції нідерландської компанії Veon. Відомо, що ця компанія Veon має частковий контроль над українським мобільним оператором "Київстар".

На цю новину вже відреагували автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де публікують компромат на відомих чиновників, політиків та бізнесменів.

Михайло Фрідман. Фото:  Youtube
Михайло Фрідман. Фото: Youtube

"До делістингу на майданчику зверталися акції на $100 млн. Тактичний відступ пояснюється оптимізацією роботи з вимогами до звітності компанії, а не можливими проблемами після затвердження нового складу Єврокомісії.

З американської біржі Nasdaq Фрідман поки що не йде. Тут міцний тил має забезпечити "хороший американець" – колишній держсекретар США Майкл Помпео) якому "хороші росіяни" платять через посади і в Veon, і в "Київстар".", - пишуть автори каналу.

Популярні новини зараз
Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників Курс долара кине у розпач: вже затвердили Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Також варто розповісти, що американська корпорація Microsoft наприкінці червня традиційно визначилася із переліком найголовніших партнерів року. Регіональним переможцем в Україні став найбільший оператор електронних комунікацій - "Київстар".

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Нагородою Microsoft Partner of the Year Awards відзначають головних партнерів корпорації, які протягом року розробляли та запускали справді значущі та інноваційні рішення на базі технологій Microsoft.

Нагадаємо, Полякова між Україною та стейком від захисника Фрідмана обрала вечерю - блогер.

Раніше повідомлялося, завод під Житомиром під час війни продавав метал у росію на мільйони гривень: деталі схем.

Також, російський олігарх Михайло Фрідман хоче відсудити в України 1 мільярд гривень.