Депутат Волинської обласної ради Роман Микитюк, який раніше працював на Волинській митниці, а зараз займається фермерством, подав свої щорічні декларації за 2022 та 2023 роки.

Увагу привернула його зарплата у розмірі 933,5 тисячі гривень , яку він отримав від Волинського обласного ТЦК та СП, де він, як виявилося, відслужив понад півтора року.

Роман Микитюк / фото: скриншот Youtube
Роман Микитюк / фото: скриншот Youtube

Роман Микитюк поїхав добровольцем на початку війни та служив у військкоматі до листопада 2023 року. Його зарплата за цей час склала 452 тисячі гривень. Також він заробив 43 тисячі гривень як директор ТОВ «Аміла» та 9,5 тисячі гривень як директор компанії "Веста М"

"Пішов добровольцем у перший день війни. Спочатку мене мобілізували офіцером управління, потім призначили начальником відділення рекрутингу та забезпечення. Займався постачанням. Служив до листопада 23 роки. Для демобілізації мав причини: у мене мама інвалід другої групи, та й брат служить", – пояснив Роман.

Популярні новини зараз
Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Роман Микитюк / фото: Kurkul
Роман Микитюк / фото: Kurkul

2023 року дружина Романа, Ганна Микитюк, заробила майже 2,8 мільйона гривень від підприємницької діяльності, включаючи 235 тисяч гривень від своєї пекарні та понад 560 тисяч гривень від оренди двох приміщень. Вона також отримала 118 тисяч гривень дивідендів від депозитів та приз на півтори тисячі гривень. Загалом родина Микитюків заробила понад 4,2 мільйони гривень у 2023 році.

Роман та Ганна володіють двома будинками у Турійську та трьома квартирами у Турійську, Ковелі та Києві. Також у них близько 25 гектарів землі, переважно у селі Радовичі та інших селах.

Депутат володіє цілою колекцією автомобілів, включаючи радянські моделі "Волга", "Жигулі", "Москвичі", "Запорожці", а також РАФ, Волинянка, мотоцикли "Ява", "Іж Планета", а також нові машини: Land Rover Defender 2004 року та Nissan Pickup 2015 року. Крім того, у нього є два човни та два літаки, включаючи американський Cessna-182P.

У 2023 році Роман Микитюк володів корпоративними правами у кількох бізнесах, таких як ТОВ "Аміла" та фермерське господарство "Аміла". Дружина Ганна також веде бізнес, включаючи пекарню та промисловий магазин у Ковелі.

Вона зберігає значні суми в польських банках та ПриватБанку: 616 тисяч злотих, 48 тисяч євро, 16 тисяч доларів та 550 тисяч гривень. Готівки – близько 1 мільйона гривень.

Роман має борг у 2,1 мільйона гривень перед бізнесменом Петром Лащуком. Ганна Микитюк також має борги: 1,5 мільйона гривень у стоматолога Олени Ігнатьєвої та півмільйона гривень у продавчині ювелірних виробів Ніни Вітрук.

Нагадаємо, чиновники передмістя Києва роблять бізнес на дітях: сільрада скуповує садки за мільйони, щоб збагатити одну родину

Раніше ми писали про сім квартир, ВМW Х3 і багато іншого купила бабуся дружини голови АМКУ Кириленко: деталі від НАБУ

Крім того, Знай.ua повідомляв, одеський депутат, маючи 4 млн готівкою, орендує квартиру і отримує від держави 1,6 млн на рік