З'явилася інформація, що родина народного депутата Романа Іванісова, члена Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики, за час його депутатства набула кількох дорогих автомобілів та об'єктів нерухомості.

Про це стало відомо завдяки інформації із матеріалів розслідування журналістів видання "Bihus.Info".

Роман Іванісов
Роман Іванісов

Повідомляється, що на момент парламентських виборів 2019 року Іванісов декларував дуже скромні активи та заробітки, при цьому вказував значні суми готівкових заощаджень — близько мільйона доларів.

З початку 2020 року його дружина Марина Іванісова почала витрачати ці заощадження. У лютому та квітні 2020 року вона придбала два нові преміум-автомобілі Mercedes GLE350 і GLS400, витративши близько 200 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Мальдіви, омари, просєко, ювелірка за 300 тис. євро: оприлюднено відео, як депутати з фракції мера Дніпра відгуляли на лакшері курорті Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Роман Іванісов, фото: golos.ua
Роман Іванісов, фото: golos.ua

Одночасно Марина Іванісова інвестувала в нерухомість, купивши дві квартири, три паркомісця та три веломісця у ЖК "Manhattan city" у Києві. Загальна вартість цієї нерухомості становила близько 320 тисяч доларів. 2021 року вона придбала ще один Volkswagen Multivan за 90 тисяч доларів.

У перші місяці 2020 року Іванісова витратила понад півмільйона доларів на автомобілі та нерухомість. Восени 2022-го Роман Іванісов інвестував понад 12 мільйонів гривень (близько 330 тисяч доларів) у дві нові квартири, які, за його декларацією, були подарунком від матері.

А ось мати Іванісова, Ірина Іванісова, є підприємцем із Бердянська і пояснила великі суми своїх заощаджень довгим стажем роботи бізнесменом.

2023 року родина Іванісова продовжила купувати нерухомість. Дружина депутата придбала три земельні ділянки та будинок, що будується в котеджному містечку "Ariel Village" біля Києва.

Незважаючи на те, що забудовник продавав будинки в цьому районі за мінімум 30 мільйонів гривень, Іванісовій вдалося придбати землю та будинок приблизно за 3 мільйони гривень, що вона пояснила вигідною ціною від продавця.

Нагадаємо, чиновники передмістя Києва роблять бізнес на дітях: сільрада скуповує садки за мільйони, щоб збагатити одну родину.

Раніше повідомлялося, оприлюднено листування Голіка з підрядником "Будінвест", який отримав від держави 4 млрд: "Даси цифру, у листопаді забереш гроші".

Також, нардеп Жупанін "засвітився" у Лондоні під час війни: втретє на місяць.