На Доброславі Одеської області знову шукають підрядника для реконструкції дитячого садка "Країна мрій. Це вже не перша спроба провести реконструкцію.

Про це стало відомо із системи електронних закупівель Prozorro.

Раніше управління освіти намагалося організувати тендер, де на торги вийшли дві компанії. Але при цьому віддали перевагу фірмі, чия пропозиція виявилася дорожчою на цілий мільйон гривень. У результаті тендер скасували через проблеми з документами та відсутність досвіду у підрядника.

Тепер історія повторюється: на новий тендер можна подати заявку до 16 жовтня, а всі роботи планується завершити тільки до грудня 2025 року.

Тендер на реконструкцію дитсадка / фото: скриншот Prozorro
Тендер на реконструкцію дитсадка / фото: скриншот Prozorro

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

За ці мільйони планується знести старі будівлі дитсадка та побудувати новий двоповерховий корпус, перенести котельню, обладнати спортивні майданчики, тротуари та навіть газони з палісадниками.

Звичайно, якісна освіта та турбота про дітей – це важливо, але постає питання: чи варто у воєнний час витрачати такі значні гроші на подібні проекти? Особливо коли у пріоритеті, здається, має бути підтримка фронту, допомога людям, які втратили будинки, та відновлення критичної інфраструктури.

Нагадаємо, вкрали на полеглих героях? В Одесі латунні літери на меморіалі за 18 мільйонів підробили на пластик

Раніше ми писали, гроші українців можуть "згоріти" у банках? Фінансист поділився екстреною порадою

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Укрпошта" вирішила "розгулятися" на 41 млн грн: у розпал кризи гроші підуть на світшоти та рекламу