З Хмельницького прийшли тривожні новини для всіх платників податків. У мережі з'явилися кадри, на яких начальник обласного управління ПФУ Олександр Крупа демонструє частину коштів, які він разом із матір'ю (керівником Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяною Крупою) "заробив" на видачі фіктивних документів чоловікам, які ухиляються від мобілізації.

Про це стало відомо завдяки оперативним кадрам від державних органів протидії корупції.

Повідомляється, що Крупа, помітивши силовиків, викинула з вікна дві сумки з $500 тис. Загалом у будинку виявили $5,24 млн, €300 тис та понад 5 млн грн, брендові прикраси та коштовності.

Олександр Крупа, скріншот: Telegram
Олександр Крупа, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Сімейний поспіль володіє 30 об'єктами нерухомості у Хмельницькому, Львові, Києві, а також нерухомістю в Австрії, Іспанії та Туреччині. В іноземних банках у них на рахунках знайшлося $2,3 млн. Вони мають корпоративні права на загальну заявлену суму в 48 млн грн.

Олександр Крупа, скріншот: Telegram
Олександр Крупа, скріншот: Telegram

За наявною інформацією, викрита "мільйонерка" - Тетяна Василівна Крупа.

Крупа Тетяна Василівна
Крупа Тетяна Василівна

Член депутатської фракції Хмельницької обласної ради від партії "СН", член депутатських груп "Медицина Хмельниччини", член постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту.

Головний лікар КЗО „Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи”, Заслужений лікар України.

Нагадаємо, Анжела Макєєва: сестра "слуги народу" придбала 50 об'єктів нерухомості за три роки.

Раніше повідомлялося, прокурор ОГП Пишна Ганна підозрюється у зловживанні владою та співпраці на спецслужби РФ, – розслідування ЗМІ.

Також, Рада зобов'язала розкривати кошториси на будматеріали: новий закон вдарить за корупційними схемами.