Колишня народна обраниця Ірина Сисоєнко, яку звинувачують у тому, що вона за хабарі допомагала чоловікам призовного віку отримувати фальшиві довідки про інвалідність, зненацька з'явилася на конференції "Школа Реабілітації-2024".

Про свою участь вона навіть написала у Facebook, зазначивши, що зараз реабілітація в Україні розвивається дуже швидко завдяки новим технологіям, медичному фітнесу та навіть легалізації медичного каннабісу.

Вона похвалила зусилля держави у створенні реабілітаційних центрів та навчанні фахівців.

Ірина Сисоєнко / фото: Facebook
Ірина Сисоєнко / фото: Facebook

Однак парадокс у тому, що зовсім недавно Сисоєнка звинувачували в організації масштабної схеми видачі підроблених документів про отримання інвалідності. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

Популярні новини зараз
Українців почнуть викликати до суду: обиратимуть наосліп, за неявку – непосильні штрафи Тиск на гаманець стане нестерпним: подорожчає ще одна комунальна послуга Україну заполонять африканці та афганці: чекає багато проблем По 4500 гривень на місяць: кому надали право на базову соцдопомогу
Показати ще

"Клієнтами" були чоловіки призовного віку, які хотіли уникнути мобілізації та незаконно виїхати за кордон. Ця "бізнес-схема" приносила близько 100 тисяч доларів на місяць, а до неї було залучено кілька медпрацівників та чиновників, включаючи двох завідувачів відділень та лікаря-профпатолога.

СБУ накрила це угруповання і затримала Сисоїнко лише в червні 2024 року, звинувативши його.

Нагадаємо, зрадник Артем Дмитрук накопичив на втечу та елітне життя в Лондоні, виступаючи проти "невигідних" законів для росіян

Раніше ми писали про те, що з депутатів та чиновників зняли важливу заборону: що дозволили

Крім того, Знай.ua повідомляв, скриншот у Telegram допоможе: народний депутат розповів, як уникнути призову