7 жовтня український Facebook буквально вибухнув новиною про дивну діяльність Ганни Фесун, відомої як засновниця популярної какаоварні у Києві. Журналіст Богдан Логвиненко, який колись сам захоплювався її бізнесом і навіть рекламував його, тепер розповів зовсім іншу історію.

За його словами, какаоварня закрилася, а Ганна переключилася на вельми загадковий "бізнес". У своєму Instagram вона оголосила себе Дівою Марією Христос і тепер, схоже, намагається "звертати" людей на новий "шлях істинний". Однак, як стверджують люди, за цим ховається щось зловісніше – Ганна нібито збирає з цих навернених гроші та заганяє їх у борги.

Журналіст попередив своїх передплатників: будьте обережні та попередьте близьких, які можуть потрапити під вплив цієї "живої Богородиці". Її новий образ може обернутися проблемами для тих, хто колись просто насолоджувався смачним какао.

Популярні новини зараз
Що змінилося у мобілізації чоловіків 50-59 років: пояснення ТЦК Комунальні платежі дешевшають: які знижки чекають на українців Похолодання, вітер та мокрий сніг: до України із запізненням мчить романтичний жовтень Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

"Люди пишуть, що Ганна збирає з "навернених" гроші і заганяє їх у борги. Вже кілька військових написали, що дружини їхніх побратимів, які перебувають у важкому стані, збирають не на ліки, а на "зцілення Богородицею"

Під постом одразу ж з'явилися коментарі. Дві жінки, Юлія та Світлана Луцюк розповіли, що їхні родички стали жертвами Ганни. Одна влізла у кредити, інша порвала стосунки із сім'єю. Обидві – через фінансові вимоги Фесун.

Навіть колишній колега Фесун Сергій Хома прокоментував ситуацію:

Анна Луцюк, одна із послідовниць Фесун, заявила, що та нібито врятувала життя її коханому. Проте Логвиненко у відповідь розкрив, що сам пересилав їй гроші на лікування цього коханого, не підозрюючи, що вони вирушають на оплату послуг "Богородиці".

Історія стала настільки резонансною, що коментарі під постами виражають реальні історії людей, які потрапили в пастку маніпуляцій. Наразі постраждалі шукають адвоката, щоб розібратися із ситуацією.

Поліція вже взяла на замітку цю історію, і, ймовірно, незабаром будуть вжиті дії проти нової "Діви Марії" українського Facebook.

Нагадаємо, українці хизувалися у Варшаві McLaren і рожевим BMW

Раніше ми писали про те, що жінка прикидалася імператрицею вигаданого королівства, щоб обідати із зірками і жити розкішним життям — її видала машина

Крім того, Знай.ua повідомляв, Національний кешбек вже потрапив під приціл шахраїв: чого треба остерігатися