Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, яких цікавить економічна ситуація в Україні, є дуже цікава інформація. Нещодавно Президент України Володимир Зеленський у Раді презентував "План перемоги", і деякі деталі з цього документа можуть не сподобатися підприємцю Ігорю Кривецькому.

Про це стало відомо завдяки інформації в Telegram-каналі "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Ігор Кривецький
Ігор Кривецький

З особливою тривогою дізнався львівський бізнесмен Ігор Кривецький про те, що у "плані перемоги", озвученому президентом Володимиром Зеленським у Верховній Раді 16 жовтня, є дволі цікава деталь.

Володимир Зеленський, фото: Telegram
Володимир Зеленський, фото: Telegram

Популярні новини зараз
ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки Міносвіти готує круті зміни для школярів: введуть нові предмети Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа
Показати ще

У цьому "переможному" плані є пункт про пропозицію американським та європейським інвесторам спільний захист та розробку українських родовищ критично важливих матеріалів, щоб вони не дісталися Росії чи Китаю.

"Для Кривецького це означає одне – прокуратура продовжить продавлювати в суді скасування спецдозвіл №6195 на розробку Полохівського родовища літію в Кіровоградській області та із вкладеними в проект 400+ млн. грн. доведеться попрощатися.", - пишуть автори каналу.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Нагадаємо, перший пункт плану перемоги: експерт розповів, чи отримає Україна запрошення до НАТО.

Раніше повідомлялося, солдати КНДР можуть вступити у війну: "10 тисяч підготовлених військових".

Також, мобілізація набирає обертів: розшук ухилістів буде посилено.