З'явилася інформація про близького родича відомого українського співака Святослава Вакарчука – Олега. З'ясувалося, що Олег Вакарчук 1980 року народження не тікав від мобілізації, а подався служити. Наших читачів може здивувати відповідь, куди ж вирушив служити Олег Вакарчук.

Брат Вакарчука пішов служити до Львівського обласного ТЦК заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення. Проте, вже 2024 року Олег Іванович пройшов через процедуру демобілізації.

Про це стало відомо завдяки інформації від Telegram-каналу "Сніданок Химери".

Святослав Вакарчук, фото: Facebook
Святослав Вакарчук, фото: Facebook

"З огляду на реалії сьогоднішнього дня, то ми не здивуємося, якщо він дембельнувся за станом здоров'я, отримавши інвалідність", - пишуть автори каналу.

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Перші снігопади: українців попередили про погоду Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще

А ще варто розповісти, що Святослав Вакарчук відреагував на інцидент із працівниками ТЦК, які затримували людей одразу після концерту його гурту у київському Палаці спорту.

Музикант нагадав, що гурт святкує свою 30 річницю створення, тому вони "дуже щасливі, що стільки людей прийшли і приходять нас підтримати, слухають нашу музику".

"Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. Зокрема, за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість та свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", - сказав він.

Про своє ставлення до затримання людей, які прийшли послухати музику, Вакарчук не розповів. На офіційних сторінках групи в соцмережах теж немає жодних заяв щодо інциденту напередодні.

А після цього Вакарчук потрапив на відео журналістів "Української правди", котрі нібито випадково стали свідками роботи ТЦК під елітним київським супермаркетом вина "Гуд вайн". Тут співак позував на фото для військових, які перевіряли документи та відвідувачів магазину.

Нагадаємо, концерти, спортзали, ресторани: облавши ТЦК на ухилістів додасться.

Раніше повідомлялося, школярі вивчатимуть сучасні пісні на уроках літератури: "Стефанію" мають знати напам'ять.

Також, "Не уявляю себе без неї": Святослав Вакарчук освідчився у коханні фронтовій подрузі.