Британська сенсація Адель присвятила пісню жертвам теракту в столиці Великобританії.

Для співачки Лондон - не просто чергове місто на карті. Там вона народилася і виросла.

Під час нападу виконавиця була на гастролях у далекій Новій Зеландії. Адель перервала виступ на концерті, щоб вшанувати пам'ять тих, чиє життя трагічно обірвалося в результаті теракту.

"Сьогодні був теракт у моєму рідному місті - Лондоні. Я буквально перебуваю на іншому кінці світу, і я б хотіла, щоб вони побачили наше світло і почули нас", - сказала зі сцени співачка.

Потім вона виконала пісню Make You Feel My Love, яку присвятила загиблим та їх сім'ям.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 22 березня у центрі Лондона стався кривавий теракт. Чоловік на позашляховику в'їхав у натовп перехожих на Вестмінстерському мосту.

Після цього він накинув із ножем на поліцейського під будівлею парламенту. Правоохоронець загинув. А терориста застрелили.

У результаті теракту загинули, щонайменше, 4 людини. Ще близько 30 знаходяться в лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Адель стала свахою на своєму концерті.