Адвокат убитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова повідомив, що ФСБ знала його точну адресу проживання в Україні. Про це Андрій Гривцов повідомив в коментарі російському виданню.

За словами адвоката, близько десяти днів тому він направив в Генпрокуратуру РФ, ФСБ і СКР клопотання про зняття заочного звинувачення зі свого клієнта, де і вказав його місце проживання в Києві. Клопотання було направлене за за згодою самого Вороненкова.

Адвокат очікував, що російські слідчі органи направлять Україні запит про екстрадицію Вороненкова і його розшук буде припинено.

Гривцов також розповів, що з Вороненковим він останній раз зв'язувався за допомогою електронної пошти 15 березня.

"Ми обговорювали по електронній пошті стратегію захисту по його кримінальній справі", - повідомив він.

Як повідомляв сайт Знай.ua, представники ЗМІ з'ясували ім'я кілера, який вбив колишнього російського депутата Дениса Вороненкова.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще