Легендарний американський актор Аль Пачіно днями відсвяткував своє 77-річчя. День народження "хрещений батько" провів у компанії коханої Люсіли Сола, яка на 39 років молодша за нього.

Папараці застали пару на відпочинку в Мексиці. У пресі опублікували знімки актора і його пасії, зроблені на узбережжі океану, пише Daily Mail.

На кадрах 77-річний Пачіно і 38-річна Сола ніжаться на сонечку і приймають "водні процедури".

Що цікаво, актор стоїть в океані повністю одягнений, у той час як на його коханій - лише крихітне біле бікіні, солом'яний капелюх і сонячні окуляри.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

З аргентинською акторкою Пачіно зустрічається вже майже десять років. На запитання, чи збираються вони узаконити стосунки, зірка екрану завжди відповідає журналістам ухильно: "Ніколи не кажи ніколи".

Нагадаємо, актор жодного разу не одружувався, проте це не завадило йому тричі стати батьком.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", оголена Беллуччі знялась для глянцю.