Американська компанія Thinkmodo презентувала автомобіль, що дозволяє безперешкодно просуватись у міських заторах.

"Новинка отримала назву Hum Rider, в основу цьому диву техніки виробники взяли позашляховик Jeep Cherokee", - повідомляє сайт "Автоцентр".

Суть цього дивакуватого транспортного засобу полягає у спеціальних гідравлічних механізмах, що підіймають кузов на висоту до трьох метрів.

Така система дозволяє проїжджати затори над іншими автомобілями, головне аби між ними було достатньо місця для коліс Hum Rider.

Авто змінює свій вигляд при натисканні єдиної кнопки, що швидко підіймає водія над надокучливою проблемою усіх мегаполісів.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Камери зовнішнього спостереження дозволяють водієві контролювати рух свого залізного коня та обережно обминати не таких везучих учасників дорожнього затору.

Мінусом трансформера є витрата пального. Підйомна система збільшила вагу авто до чотирьох тонн, що позначилось на кількості спалювання бензину.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", китайські вогнеборці отримали найменший автомобіль.