Сьогодні в Мадриді відбувся перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Атлетіко і Лестером.

Перед матчем cпалахнули пристрасті за межами стадіону - вболівальники гостей посварилися з поліцією і влаштували безлади в центрі Мадрида. На полі все було спокійніше.

Англійці намагалися зачепитися хоча б за нічию, але мадридський клуб зумів утримати комфортну перевагу. Єдиний гол забив французький форвард Атлетіко Антуан Грізманн, який реалізував пенальті на 28-й хвилині матчу.

Атлетіко може бути задоволений підсумком - все-таки перемога була досягнута, а гості так і не зуміли забити виїзний гол.

Атлетіко – Лестер - 1:0 (1:0, 0:0)

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Гол: 1:0 – 28, пенальті Грізманн.

Атлетіко – Хмар Савич, Філіпе Луїс, Хуанфран, Годін, Коке, Габі, Феррейра Карраско (Корреа, 65), Сауль, Грізманн, Торрес (Парти, 75).

Лестер – Шмейхель, Беналуан, Фукс, Сімпсон, Хут, Дринкуотер, Ндиди, Олбрайтон, Марез, Окадзакі (Кінг, 46), Варді (Слимани, 77).

Попередження: Олбрайтон (27), Беналуан (49), Хут (58).

Як повідомляв портал Знай.uа, Монако перемагає в Дортмунді, влаштувавши гольову феєрію.