У Хмельницькій області на трасі Р-49 сполученням "Васьковичі-Шепетівка" біля села Климентовичі Шепетівського району сталося ДТП за участю маршрутного автобуса.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, водій автомобіля Nissan Patrol не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну. Там авто зіткнулося з маршрутним автобусом Mercedes-Benz сполученням "Шепетівка-Михайлючка".

В результаті зіткнення постраждали кілька людей: в результаті ДТП постраждали водії транспортних засобів та пасажири автобуса, а саме: громадянин 1964 р.н., українець, громадянин України, житель Шепетівського району Хмельницької області; громадянка 1973 р.н., жителька м.Шепетівка; громадянка 1972 р.н., Шепетівського району Хмельницької області; громадянка 1974 р.н., жителька м. Славута.

Всього в аварії постраждали 13 осіб, водій Nissan виявився в лікарні у важкому стані.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 8 квітня в Києві відбулася масштабна аварія, в результаті якої постраждали люди.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще